Τους παρέσυρε (τους κυβόλιθους) το «ρέμα», δεν είναι ψέμα…

Σάββατο, 02 Μάρτιος 2024 13:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τους παρέσυρε (τους κυβόλιθους) το «ρέμα», δεν είναι ψέμα…

Μπορεί να μην ήταν «πρωτοβρόχια», αλλά ήταν η αρχή του τέλους για ένα κομμάτι της επιφάνειας των κυβόλιθων επί της Κ. Παλαιολόγου. Οι βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών είχαν ως συνέπεια να αποκολληθούν/διασπαστούν ψηφίδες του υλικού που έχει χρησιμοποιηθεί για το πεδίο της ανάπλασης στο κέντρο. Η ρηγμάτωση ήταν εμφανής δια γυμνού οφθαλμού, ενώ σε κάποια σημεία το νερό είχε καλύψει κενά στο οδο-«πάζλ», προκαλώντας απορίες και δυσφορία, ακόμα και σε υπέρμαχους της εργολαβίας.

Το θέμα της αποκόλλησης κυβόλιθων έθιξε ως παράδειγμα για την εικόνα και επάρκεια τού μέχρι στιγμής έργου και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΔΣ Σπάρτης, Ντία Τζανετέα, κατά την ειδική συνεδρίαση της προηγούμενης Τρίτης (27/2).

Δηλαδή, αν με (σχετικά χαμηλά) ύψη βροχής, ο κυβόλιθος «ανταποκρίνεται» κατά αυτόν τον τρόπο, τι μπορεί να φανταστεί κανείς ότι θα συμβεί με τη μεγαλύτερη καταπόνηση και το πέρασμα του χρόνου; Τις πταίει; Καιρός, υλικά, κακοτεχνία ή τα οχήματα που κάθε λίγο δοκιμάζουν τις αντοχές της νέας επένδυσης της Λεωφόρου; Κάτι άλλο; Τεχνικοί δεν είμαστε, υποθέσεις κάνουμε. Η αποκατάσταση θα δώσει λύση, αλλά θα είναι οριστική;

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti