Δούκας ξαναφέρνει τους Άραβες για το αεροδρόμιο

Έκλεισε νέο ραντεβού για οριστικές εξελίξεις

Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2024 09:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δούκας ξαναφέρνει τους Άραβες για το αεροδρόμιο

Επιμένει ο Πέτρος Δούκας για την αποκατάσταση και επαναλειτουργία του αεροδρομίου της Σπάρτης. Όπως πληροφορεί σε προσωπική επιστολή του τον δήμαρχο Μιχάλη Βακαλόπουλο, μετά από συνάντηση με τον επικεφαλής της «GULFAIR AVIATION» κανόνισε νέα επαφή με τους Άραβες, την επόμενη Πέμπτη 14 Μαρτίου, «για ένα τελικό ή ταν ή επί τας».

Ο τέως δήμαρχος επισημαίνει δε ενημερωτικά, ότι οι υποψήφιοι επενδυτές, «ήδη υπέγραψαν αντίστοιχη συμφωνία με το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει Μέγαρα, Αλεξανδρούπολη, Λαμία, Ισπανία, Κατάρ, κ.α.». Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι «δεν είμαι βέβαιος ότι τώρα που υπέγραψαν (σσ οι επενδυτές) με το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου, δεν θα υπαναχωρήσουν σε σημεία και ρήτρες που τότε είχαν αποδεχθεί! Θα δούμε. Ας τα προσέξει και ελέγξει αυτά η Δημοτική Αρχή».

Αφού παραθέτει σειρά προτάσεων, που όπως λέει έγιναν αποδεκτές από την εταιρεία, αλλά και τα προσδοκώμενα οφέλη της Σπάρτης από την υποδομή, ο Π. Δούκας διαμηνύει: «Αν η Δημοτική Αρχή έχει βρει καλύτερο επενδυτή ας ενημερώσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Άραβες επενδυτές (για να μην χάνουν και αυτοί το χρόνο τους), και ας προχωρήσει άμεσα με αυτούς τους άλλους επενδυτές».

Σε σημείο τού non paper εγγράφου, μάλιστα, ο τέως δήμαρχος δεν παραλείπει να… ρίξει τον υπαινιγμό: «Καλά και αξιέπαινα τα νερατζάκια, αλλά η επαναλειτουργία του αεροδρομίου ανεβάζει τη Σπάρτη σε άλλες κατηγορίες».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti