«Να περιμένουμε κάποια εξήγηση;»

Kαταγγελία στον «ΛΤ» για απόρριψη νεραντζιών

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2024 09:17 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Να περιμένουμε κάποια εξήγηση;»

Επώνυμη καταγγελία αναφορικά με την απόθεση ενός «βουνού» συγκομισθέντων εσπεριδοειδών (νεράντζια ή πορτοκάλια;) σε έκταση δίπλα από το πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ. Σπάρτης, πλησίον του αμαξοστασίου του δήμου, έλαβε ο «ΛΤ».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτριος Α. Πάσχος, Πλοίαρχος Α' Ε.Ν, σε σχόλιο του -μετά φωτογραφικού υλικού- επεσήμανε:

«Οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες είναι από περίπατο (10/3) στο Πάρκο Kυκλοφοριακής Aγωγής του Δήμου Σπάρτης. Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν μπορούν να περιλάβουν και την δυσοσμία που επικρατεί στην περιοχή. Τέτοια ποσότητα νεραντζιών δεν αφήνει αμφιβολίες για την προέλευση τους. Να περιμένουμε κάποια εξήγηση;»

Ευσταθεί ο ισχυρισμός ότι πρόκειται όντως για νεράντζια, που όπως αφήνει να εννοηθεί ο πολίτης προέρχονται από την πρόσφατη εκστρατεία αποκομιδής στη Σπάρτη; Όπως και να ‘χει, το «επίδικο» δεν είναι τόσο ο τύπος του καρπού, όσο η επιλογή της τοποθεσίας και η εικόνα που αποτυπώθηκε. Πρόκειται για προσωρινή απόθεση και υπάρχει πρόβλεψη για την απομάκρυνση και διοχέτευση των εν λόγω οργανικών απορριμμάτων -πλέον- σε κατάλληλο χώρο; Αναμένουμε τις επόμενες ενέργειες από πλευράς αρμοδίων…

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti