Μπρατάκος και Ράπτη στην επέτειο της Μάνης

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2024 19:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μπρατάκος και Ράπτη στην επέτειο της Μάνης

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, θα είναι ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην κορύφωση των εκδηλώσεων για τη 17η Μαρτίου 1821, την προσεχή Κυριακή στην Αρεόπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΤ, μαζί με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, στην ιστορική πρωτεύουσα της Αν. Μάνης αναμένεται να βρεθεί και η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, η οποία είναι και σύζυγός του κ. Μπρατάκου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, αν και το προηγούμενο διάστημα είχε κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο περί παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στους φετινούς εορτασμούς, τελικά ο πρωθυπουργός δεν θα παραστεί στο λαμπρό τελετουργικό.

Πάντως, στην Αρεόπολη θα δώσουν το «παρών» και άλλα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης, βουλευτές από όλα τα κόμματα, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν οριστικοποιηθεί τα ονόματα εκείνων που θα βρεθούν στις θέσεις των επισήμων.

Είναι δεδομένο πως κάθε χρόνο, η επέτειος ύψωσης του Επαναστατικού λαβάρου, προσελκύει δεκάδες πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής -και όχι μόνο- σκηνής, αρκετά εκ των οποίων τυγχάνει να είναι και Λάκωνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti