Στενές επαφές στη Μάνη με φόντο τις Ευρωεκλογές

Στην επέτειο της 17ης Μαρτίου ο Β. Κοντοζαμάνης (VIDEO)

Τρίτη, 19 Μάρτιος 2024 15:40 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στενές επαφές στη Μάνη με φόντο τις Ευρωεκλογές

Με το βλέμμα στραμμένο στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου φαίνεται πως είναι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Υγείας και τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης. Από τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης στην Αρεόπολη και με τις οποίες κορυφώθηκε ο φετινός εορτασμός αναφορικά με την 203η επέτειο της 17ης Μαρτίου 1821, ο Πελοποννήσιος πολιτικός, χωρίς να επιβεβαιώνει τίποτα για λόγους αρχής και ήθους και εν αναμονή των ανακοινώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανοίγει βήμα και ανεβάζει στροφές.

Αναπτύσσει έντονη κινητικότητα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, εντείνει τις επισκέψεις του, συναντά κόσμο, κάνει επαφές και με μεθοδικότητα περπατά τον δρόμο προς τις κάλπες. Η επαφή με τον κόσμο είναι ένα από τα γερά χαρτιά του Κοντοζαμάνη, καθώς πρόκειται για μία υποψηφιότητα με περάσματα σε πολλά και διαφορετικά κοινά.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται, καθώς στα δύσκολα χρόνια του κορωνοϊού ήταν κάθε μέρα «μέσα» στα σπίτια μας, ενημερώνοντάς μας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Το ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων τον παρουσιάζει στις σίγουρες υποψηφιότητες του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου των Ευρωεκλογών. Όχι άδικα, καθώς είναι έμπειρος τεχνοκράτης και γνώστης των ευρωπαϊκών θεμάτων με τη φήμη τού αποτελεσματικού να τον συνοδεύει.

Δείτε την αποκλειστική δήλωση του Β. Κοντοζαμάνη στον «ΛΤ»ρεπορτάζ: Χρήστος Πετρούλιας

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti