Θα είναι ο Δημ. Κουτσούλης η επόμενη μεταγραφή της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ;

Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2024 09:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θα είναι ο Δημ. Κουτσούλης η επόμενη μεταγραφή της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ;

Στενή συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων Πτωχού και Κουτσούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, «δηλαδή των παρατάξεων που πρόσκεινται σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ» αντίστοιχα, και υποστήριξη της δεύτερης προς την πρώτη, καταγγέλλει η παράταξη του Μανώλη Μάκαρη, που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μια συνεργασία που «θυμίζει τις εποχές των μνημονίων και την περίοδο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ», σημειώνει. Μάλιστα, όπως συζητείται μεταξύ των συμβούλων τής «Πρώτα η Πελοπόννησος», μοιάζει «η Ιστορία να επαναλαμβάνεται αφού και στην προηγούμενη σύνθεση του περιφερειακού συμβουλίου, η παράταξη του ΠΑΣΟΚ υπό τον Γ. Μπουντρούκα ευθυγραμμίστηκε πλήρως με την παράταξη Νίκα».

Παρατηρούν επιπλέον ότι, ο κ. Κουτσούλης αν και επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ στο περιφερειακό συμβούλιο στηρίχθηκε και ψηφίστηκε ως αντιπρόεδρος της επιτροπής Υγείας της Περιφέρειας, από τον Δ. Πτωχό, δηλαδή «από την παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, ενώ η παράταξή του κατετάγη 4η στις περιφερειακές εκλογές και συνήθως για τη θέση αυτή επιλέγεται πρόσωπο από την αξιωματική αντιπολίτευση». Από την άλλη, βλέπουν χαμηλούς τόνους, και αντιπολίτευση «που στην καλύτερη των περιπτώσεων χαρακτηρίζεται υποτονική» και «ανοχή, αν όχι υποστήριξη, στην παράταξη Πτωχού».

Έτσι, ο Μαν. Μάκαρης δεν διστάζει να προβλέψει πως ο Δ. Κουτσούλης εν τέλει θα μεταπηδήσει, ως μεταγραφή, από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ, «όπως οι δεκάδες που έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια». Άλλωστε «το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι γεμάτο από πρώην στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ». Λέτε;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti