Συνάντηση «με άρωμα αγάπης και ανθρωπιάς»

Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2024 09:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση «με άρωμα αγάπης και ανθρωπιάς»

Ως «μια συνάντηση υψηλού συμβολισμού» χαρακτηρίζουν από τον Δήμο Σπάρτης, αυτήν που είχε την Τετάρτη (10/7), ο δήμαρχος Σπάρτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος, υποδεχόμενος στο γραφείο του τις Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη και Σταματία Παπαναστασίου.

Ειδικότερα, ο κ. Βακαλόπουλος συναντήθηκε με τη Σπαρτιάτισσα ακτινολόγο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα», Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη, η οποία σκόρπισε πανελλήνια συγκίνηση με την απόφασή της να εισέλθει σε αξονικό τομογράφο μαζί με ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος. Στο ραντεβού με τον δήμαρχο ήταν και η έμπειρη αυτοδιοικητικός Σταματία Παπαναστασίου, η οποία έχει υπηρετήσει τόσο την Αυτοδιοίκηση σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο επίπεδο, όσο και την κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο δήμαρχος Σπάρτης εξήρε την πράξη της κ. Κωνστανταρογιάννη, λέγοντας ότι «πρόκειται για πράξη αγάπης και ανθρωπιάς, που αναδεικνύει  την αφοσίωση του ιατρικού προσωπικού προς τους ασθενείς και ιδιαίτερα προς τους πιο ευάλωτους». Μάλιστα, εξέφρασε την πρόθεσή του να εισηγηθεί προς το δημοτικό συμβούλιο «την έμπρακτη αναγνώριση της κίνησης αγάπης της Σπαρτιάτισσας ιατρού, η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τον ιατρικό κλάδο».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti