Καθαρίστηκε ο βυθός στη Νεάπολη (ΦΩΤΟ)

Τα «ευρήματα» των εθελοντών

Τετάρτη, 20 Οκτώβριος 2021 16:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καθαρίστηκε ο βυθός στη Νεάπολη (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος «Τουλίπα Γουλιμή» δεν οργανώνει μόνο εθελοντικούς καθαρισμούς, αλλά συμμετέχει και σε εθελοντικές προσπάθειες. Τη Δευτέρα 4/10 συμμετείχε στον καθαρισμό βυθού στην προβλήτα Νεάπολης Βοιών σε συνεργασία με το πρώτο καταδυτικό κέντρο της περιοχής του Δήμου Μονεμβασιάς, το «AKRA MALEA». Στη δράση συμμετείχαν δύο δύτες κι οκτώ εθελοντές, που εντόπισαν κι ανέσυραν στη στεριά 19 ελαστικά σε διάστημα δύο ωρών.

Σύντομα, όπως επισημαίνει ο Σύλλογος «Τουλίπα Γουλιμή», «ετοιμάζεται και άλλος καθαρισμός και εκεί σας περιμένουμε όλους να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια της ομάδας “AKRA MALEA” και να καθαρίσουμε τα λιμάνια μας, να δώσουμε ασφάλεια στα πλάσματα που ζουν ανάμεσα μας και με το καλό να τα θαυμάσουμε από κοντά μέσα από το πρόγραμμα των μαθημάτων της σχολής “AKRA MALEA”.»

Ευχαριστίες απευθύνονται στο Λιμεναρχείο Νεάπολης και το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Μονεμβασίας,  τον Γιάννης Σαρίδη, τον Παναγιώτη Μάρκο και τον Γιώργο Τάντουλο.

 Το «AKRA MALEA» είναι μια προσωπική πρωτοβουλία που δίνει την ευκαιρία γνωριμίας με τον βυθό, μέσω μαθημάτων αυτόνομης κατάδυσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, από πιστοποιημένο δύτη, ενώ αναλαμβάνει καθαρισμούς βυθού από ομάδα εθελοντών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti