Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους & Last Vegas

Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 30/01 θα προβάλλονται:• η παιδική ταινία "Περπατώντας με τους δεινόσαυρους" - (μεταγλωττισμένη) [17:00...
Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους & Last Vegas
Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 30/01 θα προβάλλονται:
• η παιδική ταινία "Περπατώντας με τους δεινόσαυρους" - (μεταγλωττισμένη) [17:00 + Σάββατο & Κυριακή στις 11:00]
• η κωμωδία "Last Vegas" [19:30 & 22:00]

[Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους]

Βρισκόμαστε στα τέλη της Κρητιδικής περιόδου, της περιόδου που οι δεινόσαυροι χάθηκαν από την επιφάνεια της γης. Ο φτερωτός Alex (John Leguizamo), ένα πτηνό της περιόδου εκείνης, αφηγείται την ιστορία τριών παχυρινοσαύρων από τη γέννηση ως την ενηλικίωσή τους. Ο Patchi (Justin Long), ο Scowler (Skyler Stone) και η Juniper (Tiya Sircar) μεγαλώνοντας θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν. Μόνο που στην πορεία αυτής της μετακίνησης θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Γοργόσαυρο Gorgon, έναν επικίνδυνο θηρευτή.
Διάρκεια: 87 λεπτά

[Last Vegas]
Και οι φανατικότεροι εργένηδες κάποια στιγμή υπαναχωρούν. Ανάμεσά τους και ο Billy (Michael Douglas), ο οποίος παίρνει τη δύσκολη απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στην 30χρονη σύντροφό του. Τότε οι τρεις κολλητοί του φίλοι παίρνουν την απόφαση να οργανώσουν μια απόδραση στο Las Vegas, να ξεχάσουν για λίγο την ηλικία που γράφουν οι ταυτότητές τους και να ξαναζήσουν τις περιπέτειες της νιότης τους. Το batchelor party του Billy θα είναι μόνο η αφορμή. Μόλις φτάνουν όμως, καταλαβαίνουν πως τα χρόνια που πέρασαν έχουν αλλάξει ριζικά την Πόλη της Αμαρτίας. Τίποτε δεν θυμίζει το Las Vegas που γνώρισαν όταν ήταν νέοι. Μπορεί πλέον στην πόλη να μην λάμπει το Rat Pack αλλά το Cirque du Soleil, παρόλα αυτά οι τέσσερις κολλητοί έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν τίποτε να χαλάσει το ταξίδι τους. Κυρίως όμως έχουν αποφασίσει τίποτε να μην χαλάσει τη φιλία τους.
Διάρκεια: 105 λεπτά

Κάθε Δευτέρα & Παρασκευή ισχύει μειωμένη είσοδος 5 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti