Η πιο όμορφη γωνιά της πόλης

Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2020 19:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η πιο όμορφη γωνιά της πόλης

Ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης των Χριστουγέννων, δεν μπορεί να μην έχεις προσέξει πόση ζεστασιά και θετική ατμόσφαιρα προσδίδουν στις κρύες χειμωνιάτικες διαδρομές τα φωτεινά λαμπιόνια.
 
Η πόλη της Σπάρτης στολίζεται σιγά σιγά με φώτα και χρώματα γιορτινά, όμως η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη γωνία είναι αδιαμφισβήτητα -ήδη από τις αρχές του Νοέμβρη- η επιχείρηση «The Drop».
 
Θα μπορούσε να έχει ξεπροβάλει από κάποιο παραμύθι, θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιο παιδικό όνειρο. Με τα πιο ζεστά λαμπιόνια, τα πολύχρωμα στολίδια και τα γιορτινά αρκουδάκια, μεταμορφώνει τη μικρή γειτονιά στο κέντρο της Σπάρτης, σε ένα λαμπρό, φαντασμαγορικό, γεμάτο φως και γιορτινές μελωδίες μέρος.
 
Κόντρα στο βαρύ κλίμα και την μελαγχολική διάθεση που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, η πρωτοβουλία του Παναγιώτη και του Γιάννη -ιδιοκτητών της επιχείρησης- προσφέρει στους περαστικούς μια νότα χαράς και αισιοδοξίας για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.
 
Πρωτοπόροι και φέτος με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, έχουν μετατρέψει τη στοά Κουρσούμη στο πιο must πέρασμα της φετινής εορταστικής περιόδου στην πόλη της Σπάρτης. Το «The Drop» μαγεύει μικρούς και μεγάλους. Στην μετακίνηση 6, μην ξεχάσετε να κάνετε μια βόλτα από εκεί!

 Χριστιάνα Χιώτη-Αγγελική Δαλαμάγκα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος