Ανεβαίνει ξανά στη σκηνή με «Confusions» η ΕΘΟΛ

Στις 31 Μαΐου η πρεμιέρα της νέας παράστασης

Δευτέρα, 20 Μάιος 2024 16:49 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανεβαίνει ξανά στη σκηνή  με «Confusions» η ΕΘΟΛ

Μετά τις «Μικρές Ιστορίες Φόνων» που ανέβηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία τον περασμένο Φεβρουάριο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Λακωνίας, η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ) επανέρχεται στο σανίδι σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το έργο «Confusions» του Άλαν Εΐκμπορν, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Αγορά.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης) με ώρα έναρξης 9:30΄ μμ. Το έργο θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως και την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Για κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6973566620 κατά τις ώρες 10:00 πμ έως 1:00 μμ και 6:00 μμ έως 8:00 μμ.

Λίγα λόγια για το έργο
Το «Confusions» είναι ένα έργο του Άλαν Εΐκμπορν που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1974 (1976 στο Λονδίνο) και παίχτηκε από πέντε μόνο ηθοποιούς.

Πρόκειται για ένα έργο με πέντε αλληλένδετα μονόπρακτα, όπου ο συγγραφέας με ευφάνταστατο και χιουμοριστικό τρόπο αναδεικνύει τα ζητήματα της εμμονής, της απομόνωσης της μοναξιάς και των ανθρώπινων σχέσεων.

Μία εμμονική μητέρα, ένας απόντας σύζυγος που επιχειρεί αποπλάνηση χωρίς επιτυχία, μία σερβιτόρα που γίνεται μάρτυρας συζυγικών καυγάδων σε ένα εστιατόριο, πέντε μοναχικοί άνθρωποι που ψάχνουν απελπισμένα να επικοινωνήσουν σε ένα πάρκο, ενώ ένα πανηγύρι μετατρέπεται σε πλήρη καταστροφή.

Στοιχεία μαύρης κωμωδίας, οικείοι χαρακτήρες και πολλές μπερδεμένες καταστάσεις συνθέτουν ένα αιχμηρό, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό έργο.

Οι ηθοποιοί
Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Μάντυ Κουρμπέλη, Δήμητρα Κατσιαούνη, Σπύρος Καραθανάσης, Παναγιώτης Καρράς, Κατερίνα Μπουγάδη, Εύα Καρνάβα, Στράτης Αιβαλιώτης, Γιάγκος Βασιλάκης, Αμαλία Χριστοδουλοπούλου, Δημήτρης Βαχαβιώλος, Ελένη Μήκου, Βασιλική Βλαχολιά, Γιώτα Δημητροπούλου.

Οι συντελεστές
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς
Σκηνικά: Νάντια Σκιαδά
Ενδυματολόγος: Μαριέττα Μαρουδά
Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Ασλιχανίδης
Επιμέλεια αφίσας: Νάντια Σκιαδά
Επιμέλεια προγράμματος: Rassias Design

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti