Ελ. Δαράκη: «Ο τόπος έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα» (VIDEO)

Συνέντευξη της υποψήφιας με τον Π. Δούκα

Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 20:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ελ. Δαράκη: «Ο τόπος έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα» (VIDEO)

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στον Τάκη Κούρο και στην εκπομπή «Λακωνίζειν» του Ionian channel η κ. Ελένη Δαράκη, δασκάλα και  διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σπάρτη Δήμος Που Μας ΑξίΖΕΙ» του Πέτρου Δούκα.

Η Ελ. Δαράκη, ως ένα νέο πρόσωπο στον «στίβο» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, περιγράφει το όραμά της για τη Σπάρτη και τα χωριά του δήμου, αλλά και εκείνα που πρέπει να αλλάξουν ώστε η περιοχή να αποκτήσει την αίγλη που της αξίζει.

«Θέλω να βοηθήσω στο κομμάτι της εκπαίδευσης» λέει η κ. Δαράκη ενώ, μεταξύ άλλων, πλέκει το εγκώμιο του Πέτρου Δούκα, επισημαίνοντας ότι είναι ένας ηγέτης και απο τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη η Σπάρτη. Άλλωστε, όταν τελευταία στιγμή είχαμε αποχώρηση απο τον συνδυασμό, ο Δούκας απέδειξε πραγματικά ποιος είναι!»

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω video

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti