Μεγάλη συνέντευξη του δημάρχου Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη (VIDEO)

«Μέλημα μας δεν ήταν η προβολή αυτών που κάναμε, αλλά να παράξουμε έργο» - «Μειώσαμε δαπάνες, χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα παροχών και έργων»

Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 07:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεγάλη συνέντευξη του δημάρχου Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη (VIDEO)

Λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου για τον δήμο Σπάρτης, ο νυν  δήμαρχος Βαγγέλης Βαλιώτης μιλάει στον «Λακωνικό Τύπο» για τα έργα που υλοποίησε η δημοτική αρχή ανά τομέα και περιοχή, τις παρεμβάσεις που έχει στα «σκαριά», το νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διάρκεια της θητείας του. Ακόμα, δεν διστάζει να αναφερθεί σε παραλείψεις και λάθη, στη νέα γενιά των 17ρηδων που θα κληθούν να ψηφίσουν για πρώτη φορά, αλλά και την προοπτική συνεργασιών στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Εκτιμά, πως το διακύβευμα αυτών των εκλογών και της τελικής απόφασης του πολίτη “δεν είναι άλλο από τη συνεργασία», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι πολίτες πρέπει να συγκρίνουν και να κρίνουν. Να συγκρίνουν και να κρίνουν τα έργα και πολιτικές που εφάρμοσε η “Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης” σαν δημοτική αρχή και τα αντίστοιχα της προηγούμενης,  του κ. Αργειτάκου. Εάν κρίνουν έτσι οι πολίτες, θα επιλέξουν τη “Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης” και θα ανανεώσουν το Συμβόλαιο Εμπιστοσύνης και Συνεργασίας που συνήψαμε πριν από 5 χρόνια. Γιατί φέραμε τη Δημοκρατία και τη Συμμετοχική Διαδικασία στο Δημοτικό Συμβούλιο”».

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη του Ευ. Βαλιώτη στο παρακάτω video

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα