Συγκλονιστικό! Προφητείες πήραν «σάρκα και οστά» Τι θα γίνει από εδώ και στο εξής…

Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 22:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

.... Στην Κύπρο υπήρχε ένας «Γέροντας» «Τ» που είχε ένα βιβλίο το οποίο διάβαζε τακτικά. Ορίστε μερικά συγκλονιστικά γεγονότα που έγιναν ή και που θα γίνουν.
Στις εκλογές, όταν αντίπαλοι ήταν ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος με τον Κληρίδη, τους έλεγε ότι ο πρώτος πρόεδρος της Κύπρου θα είναι «γενειοφόρος». Έτσι και έγινε.
Όλες οι πληροφορίες που σας δίνουμε είναι διασταυρωμένες από όλους σχεδόν τους χωριανούς του που λένε τα ίδια πράγματα μέχρι σήμερα.
Ο Γέροντας και το «βιβλίο» του, δεν έπεσαν ποτέ έξω. Το βιβλίο του υπάρχει ακόμα και σήμερα, το έχουν τα παιδιά του, και δεν το δείχνουν σε κανέναν.

... Στο καφενείο του χωριού, ρωτούσαν τον Γέροντα, οι χωριανοί πότε θα ήταν σωστό να σπείρουν τα χωράφια και ότι αυτός τους έλεγε, πάντα έτσι γινόταν! Το 1961 είπε, ότι στις αρχές του Απρίλη του 1962 θά χιονίσει στο χωριό μας και κάποιοι τον άκουγαν με επιφυλάξεις, διότι το υψόμετρο είναι πολύ χαμηλό και χιονίζει μια φορά στα 100 χρόνια. Έτσι κι έγινε. Χιόνισε τον επόμενο χρόνο αρχές Απριλίου και μάλιστα έκανε ½ μέτρο, πράγμα σπάνιο για την περιοχή.
Στις διακοινοτικές ταραχές του 63-64, ό γέροντας μάς έλεγε: Μή φοβάστε προς το παρόν. Δέν διατρέχουμε κίνδυνο, τώρα. Ο κίνδυνος θα είναι μετά το 73, όπου θά είναι καί χρονιά ανομβρίας… Εγώ, έλεγε, θά είμαι πεθαμένος τότε, αλλά εσείς να μή σπείρετε το 73, διότι θα ξεραθούν όλα από την ανομβρία. Αλλά και το 74 μή σπείρετε, διότι θά ξεραθούνε όλα, από την φωτιά του πολέμου. Τότε (74), ο αδελφός θα σκοτώνει τον αδελφό και έπειτα οι Τούρκοι θα πάρουν την μισή Κύπρο…
Κάποιος τότε του είπε : «Γέροντα, τρελάθηκες!»
Αυτός απάντησε : «Το γράφει το βιβλίο γιε μου…»

Τον ρωτούν: «Εξήγα μας λοιπόν, τι πρόκειται να γίνει το 74, γέροντα»
Λέει : «Ο Μακάριος θα φύγει από την Κύπρο καταδιωκόμενος, αλλά θά επιστρέψει πάλι. Η καταστροφή όμως θά έχει γίνει…»
Ερώτηση :–«Και θα κρατούν οι Τούρκοι για πάντα την Κύπρο γέροντα;».
Απάντηση :–«Οι πρώτοι πρόσφυγες θα επιστρέψουν πίσω στα σπίτια τους σε περίοδο μαζέματος ελιών (15 Σεπτ, ώς 15 Φεβρ.).»
Κάποιο άλλο βράδυ, μου λέει ο φίλος μου, είμαστε στον σύλλογο των Αριστερών του χωριού. Ένας φανατικός Κομμουνιστής τον ρώτησε αν ξέρει να μας πει για την Αμερική και την Ε.Σ.Σ.Δ. και το Βιετνάμ. Ήταν γύρω στο 1964 – 65.

Τού λέει ο γέροντας.
–«Η Αμερική θα φάει τα μούτρα της στο Βιετνάμ. Όμως καί η Ε.Σ.Σ.Δ., θά διαλυθεί εις τα εξ ών συνετέθη αργότερα… Το ίδιο και η Γιουγκοσλαβία του Τίτο».
Τότε, μου λέει ο φίλος μου, σηκώνεται έξαλλος ο κομουνιστής, αρπάζει μια καρέκλα και την πετάει με δύναμη στον τοίχο, φωνάζοντας ότι ο γέρος είναι τρελός και άρρωστος και λέει κουταμάρες…

Συνεχίζει ο γέροντας :
–«Η Ρωσία θα επέμβει στο Αφγανιστάν για να πάρει τα πετρέλαια, αλλά 10 χρόνια θα πολεμά και τίποτα δέν θα πετύχει. Θα φύγει, όπως πήγε. Οι πόλεμοι θα συνεχίζονται στην Μ. Ανατολή και το Ιράκ με την Περσία θα κάνουν πόλεμο από τον οποίον κανένας δέν θα βγει νικητής. Το Ιράκ, όπως και η Ε.Σ.Σ.Δ. θά διαλυθούν και ο Σαντάμ Χουσείν θα χάσει την θέση του…»

Κάποιος άλλος τον ρώτησε:
–«Γέροντα, μάς λες για πολέμους με την Ρωσία, και άλλους με την Αμερική και τους Άραβες, αλλά δέν μας είπες τίποτα για την Κωνσταντινούπολη και την Ελλάδα».
Είπε τότε ο γέροντας, εν έτει 1965 :
–«Η Κωνσταντινούπολη θά δοθεί (ή, θά παραδοθεί…), εδώ δέν είναι σίγουρος ο φίλος μου για τήν ακριβή διατύπωση δοθεί, ή παραδοθεί, στόν έκπτωτο βασιλέα τών Ελλήνων. Ένας από εκεί του λέει:
–«Γέροντα, μάς λες παλαβά πράματα. Ο Βασιλέας είναι παντοδύναμος. Πώς θα γίνει έκπτωτος;»

Τού λέει ο γέροντας:
–«Το βιβλίο, έτσι γράφει γυιέ μου, ότι είναι θέλημα Θεού έτσι νά γίνει, εγώ θα πεθάνω, αλλά εσείς θα ζήσετε και θα τα δείτε, αν όχι όλα τουλάχιστον τα περισσότερα…»
.... Όλα λοιπόν όσα είπε έγιναν σχεδόν. Περιμένουμε την επιστροφή του έκπτωτου βασιλέα και την παράδοση της Πόλεως μετά τον Μεγάλο Πόλεμο που θα ξεκινήσει.
Πηγή: hellasforce.com

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Η δική σας είδηση