Τα Covid-party των μολυσμένων απαίδευτων

Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 18:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Το έχουμε ξαναπεί: Ο πλανήτης Γη βρίσκεται πάντοτε σε έναν Μεσαίωνα παρά τα εκπληκτικά τεχνολογικά και επιστημονικά του άλματα των τελευταίων δεκαετιών. Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων αδυνατεί να κρίνει, να αξιολογήσει, να δει. Και έτσι φτάνουμε σε πρωτοφανείς βαρβαρότητες στις οποίες συμμετέχουν ακόμη και νέοι άνθρωποι με σπουδές και γνώσεις. Βλέπετε, άλλο μορφωμένος και άλλο έχω παιδεία.

Στις ΗΠΑ, λοιπόν, νέοι άνθρωποι οργανώνουν "Covid party". Όταν δηλαδή κολλήσει κάποιος τον κορωνοϊό, στήνεται γλέντι για να αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, κανείς δεν κινδυνεύει από μια συνηθισμένη γριπούλα. Πιθανόν, στο εν λόγω party, να αγκαλιάζονται και να αλληλο-φτύνονται ποιος ξέρει.

Στο Τέξας των ΗΠΑ λοιπόν, ένας 30χρονος άντρας έχασε τη ζωή του όταν παρευρέθηκε σε ένα πάρτι μολυσμένων ατόμων προκειμένου να εξακριβώσει εάν ο ιός είναι αληθινός, όπως αποκάλυψε στους New York Times, η Dr. Jane Appleby, διευθύνουσα σύμβουλος της κλινικής του Σαν Αντόνιο, εκεί όπου νοσηλεύτηκε και πέθανε ο 30χρονος.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 30χρονος είπε στην νοσοκόμα του νοσοκομείου ότι παρευρέθηκε σε "covid party" και λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή είπε: «Έκανα λάθος. Νόμιζα ότι ο κορωνοϊός ήταν ένα ψέμα, αλλά τελικά δεν ήταν».

Η Dr. Jane Appleby αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό ώστε να προειδοποιήσει όλους τους κατοίκους του Τέξας, εκεί όπου ο κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση, προκειμένου να προστατεύονται επαρκώς.

Φυσικά ούτε αυτό το περιστατικό θα συνετίσει όσους πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει και πως όλα είναι μια παγκόσμια συνωμοσία, ένα μαζικό ψέμα (αν και ζούμε στην εποχή που τίποτε δεν μπορεί να κρυφτεί πια, κάποιοι μας παραπλανούν μαζικά..!). Θα λένε ότι από κάτι άλλο θα πέθανε ο 30χρονος, αν... πέθανε!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia