Άφηναν σκόπιμα τα Κύθηρα να κατακαούν; Έλεος...

Τρίτη, 21 Ιούλιος 2020 21:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Θα επιμείνω και σήμερα σε όσα εξοργιστικά αποκαλύπτονται για την συγκάλυψη στο Μάτι αλλά κυρίως για το πως η Πυροσβεστική Ελλάδος (;), μπορεί να αφήσει ένα νησί να κατακαεί για να εκθέσει το στέλεχός της που προσπαθεί να την σβήσει! 

Για την συγκάλυψη δεν χρειάζεται να πω τίποτε. Γι αυτό βάζουν κομματικούς δούλους σαν επικεφαλής υπηρεσιών. Για να τους διατάζουν να συγκαλύπτουν, να μεταθέτουν, να κάνουν προμήθειες από "αυτούς που πρέπει" κ.ο.κ. Σαράντα χρόνια ζούμε τα ίδια, ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
Αυτό που μας έβγαλε από τα ρούχα μας ήταν η φράση που ακούγεται από τον πρώην αρχηγό της Π.Υ. που λέει: "... Για να καθαρίσει ο Καπέλιος (πρώην αρχηγός της ΠΥ) τον Βασιλειάδη (πρώην υπαρχηγός Επιχειρήσεων), τον άφησε και στα Κύθηρα χωρις εναέρια και στη Μάνη χωρίς εναέρια". Το είπε και αναρωτήθηκα. Έγινε έτσι; Είναι δυνατόν; 

Ναι έγινε έτσι και το επιβεβαιώνει ο Δήμαρχος Κυθήρων Χαρχαλάκης που αποκαλύπτει: "... Η φωτιά είχε σβήσει αλλά είχε 10 μποφόρ και αναζωπυρώθηκε και έκαψε 25.000 στρέμματα. Εκείνο το πρωί είχαμε 35 βαθμούς και μποφόρ. Ο υπαρχηγός είχε ζητήσει να ποτίσουν τη φωτιά για να μην έχουμε αναζωπυρώσεις και αυτό δεν έγινε. Και όπως αποδεικνύεται αυτό δεν έγινε γιατί ο αρχηγός ήθελε να φάει τον υπαρχηγό. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην υποσαχάρια Αφρική".
Και συνεχίζει: "Τρία χρόνια μετά δεν με έχει καλέσει ούτε ένας αστυφύλακας να δώσω μια κατάθεση. Έχω ζητήσει από την Πυροσβεστική πόρισμα δεν μου έχουν απαντήσει. Μέχρι σήμερα δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση ούτε εμένα ούτε τον αντιδήμαρχο πολιτικής Προστασίας. Αυτό και μόνο δηλώνει πρόθεση συγκάλυψης. Με καλούν για μια φωτιά που έκαψε 150 τ.μ. να δώσω κατάθεση και για χιλιάδες στρέμματα δεν μου έχουν ζητήσει καμία κατάθεση. Μιλάμε για μια φωτιά που ενώ μπορούσε να σβήσει σε 2 ώρες την άφησαν να κάψει το 13% του νησιού μας". 

Επίλογος: Αφήστε την συγκάλυψη και πιάστε την φωτιά που δεν έσβησαν. Και αν όντως αποδειχθεί ότι το έκαναν σκόπιμα να ξέρετε ότι το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ έπιασε πάτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia