«Spartan Race»: Η δράση ξεκίνησε με προπόνηση στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ενόψει του 1ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος “SPARTAN – Trifecta”

Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 13:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Spartan Race»: Η δράση ξεκίνησε με προπόνηση στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Την πρώτη τους «επαφή» με τη διοργάνωση του 1ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος “SPARTAN – Trifecta” (Spartan Race), που θα διεξαχθεί το διήμερο 3-4 Νοεμβρίου 2018 στη Σπάρτη, είχαν οι Λάκωνες συμμετέχοντες στον απαιτητικό αγώνα!

Το “Spartan Workout Tour”, μία σειρά από προπονήσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να φέρουν κοντά όλη την κοινότητα των Spartans και να προετοιμάσουν τους αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών για τον αγώνα, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Σπάρτη. Το ραντεβού για την προπόνηση είχε δοθεί την Τετάρτη 13/6 και ώρα 7:00 μμ, μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα. Περίπου 200 άτομα βρέθηκαν στη…  γραμμή εκκίνησης για την προπόνηση, που διεξήχθη υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου προπονητή κ. Ιωάννη Δημόπουλου. Ο ίδιος, όπως και οι εν Ελλάδι εκπρόσωποι του “Spartan Race” καλωσόρισαν τους αθλητές, αναφέρθηκαν στους στόχους της εν λόγω δράσης και ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους. Η προπόνηση περιελάμβανε διαδρομή στην ευρύτερη περιοχή του αρχαίας Σπάρτης, διέλευση από δρόμους της Σπάρτης και κατάληξη στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου οι συμμετέχοντες πέρασαν μια σειρά από δοκιμασίες.

Σημειώνεται ότι το “Workout Tour” δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν μία δωρεάν προπόνηση από ένα εξειδικευμένο προπονητή, αλλά και να έχουν μία ειδική έκπτωση για την εγγραφή τους στους αγώνες του Νοεμβρίου στις κατηγορίες Sprint και Super. Επίσης, όσοι λάβουν μέρος στην προπόνηση, παρέλαβαν δωρεάν και ένα συλλεκτικό t-shirt Spartan Workout Tour 2018.

 


Φωτο: Χρ. Πετρούλιας
Video: Spartan Race Greece, Ν. Σελίμος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti