Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη ο προπονητής Θεόδωρος Σταμογιάννος, καθώς οι δύο πλευρές ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης κοινής πορείας.
Με επίσημη ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του λακωνικού σωματείου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Λάκωνα τεχνικό για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του. Υπό την καθοδήγησή του, η ομάδα έζησε μοναδικές στιγμές, κατακτώντας δύο Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Λακωνίας και γράφοντας ξεχωριστές σελίδες στην ιστορία της.
Καταλήγοντας, η διοίκηση του Αστέρα απευθύνει τις θερμές της ευχές στον Θ. Σταμογιάννο για επιτυχίες στη μελλοντική του πορεία στα λακωνικά γήπεδα.
Είχε προηγηθεί ευχαριστήριο μήνυμα του Θεόδωρου Σταμογιάννου μέσω της ιστοσελίδας isports.gr, στο οποίο έκανε λόγο για «ένα τριετές ωραίο ταξίδι» που ολοκληρώθηκε. Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ο μέχρι πρότινος προπονητής των «μπλε» ανέφερε: «Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη για τη συνεργασία και τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους της νέας περιόδου. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους παίκτες και εύχομαι να έχουν καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα».
| Από την εβδομαδιαία έντυπη έκδοση «Λακωνικός Τύπος Plus+»
> Κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα στα περίπτερα και στην πόρτα σας.




