Η αξία των περιφερειακών ΜΜΕ

Το δικό σας σχόλιο

Παρασκευή, 22 Νοέμβριος 2019 22:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η αξία των περιφερειακών ΜΜΕ

Αξίζει ιδιαίτερη αναφορά στο ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 FM, γιατί εκτός από την καθημερινή προσφορά του στην τοπική κοινωνία, το μεσημέρι της Κυριακής (17/11/19 επέτειο του Πολυτεχνείου) μετέδωσε μια συνοπτική, αλλά πολύ περιεκτική περιγραφή των θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν στη χώρα μας, από τον Απρίλη του 1967 ως και τον Ιούλιο του 1974. Ήταν μια χρονική παρουσίαση των πεπραγμένων των ηθικών και των φυσικών αυτουργών των ειδεχθών εγκλημάτων απέναντι στον Ελληνικό και τον Κυπριακό λαό, όπως πραγματικά και αμερόληπτα έχουν καταγραφεί. Θύμισε σε εμάς τους παλαιότερους τις τραγικές εκείνες στιγμές, που νέοι τότε ζήσαμε και παρουσίασε ανάγλυφα στους νεότερους την πολύ πρόσφατη αληθινή ιστορία μας.

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η αξία των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου σε αντίθεση με τα κεντρικά, τα οποία κάτω από την εποπτεία και την καθοδήγηση των οικονομικών βαρόνων προσαρμόζουν τα τεκταινόμενα ανάλογα με τα δικά τους συμφέροντα.

Παναγιώτης Τζουνάκος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti