Καλοκαιρινές τάσεις που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Τετάρτη, 20 Μάιος 2020 19:49 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καλοκαιρινές τάσεις που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Υπάρχει μια ευρύτερη έννοια του τι εστί «καλοκαιρινές τάσεις». Υπάρχουν αυτές που προκύπτουν από τις πασαρέλες και υπάρχουν και αυτές των social media. Οι παρακάτω, είναι μια μίξη αυτών. Σύμφωνα με τις πασαρέλες, τις συλλογές που παρουσιάζουν αγαπημένα fashion brands και τι φοράνε οι fashionistas, προκύπτει η παρακάτω λίστα.

Bra τοπ
Τα «εσώρουχα» ως ρούχα αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. Τα μικροσκοπικά τοπ που θυμίζουν σουτιέν γίνονται από τις μεγαλύτερες καλοκαιρινές τάσεις, ένα trend που προέκυψε από τα runways. Με μια ψηλόμεση βερμούδα ή μάξι φούστα, τα bra tops θα γίνουν τα αγαπημένα σου.

Ψάθα
Τα ψάθινα αξεσουάρ παραμένουν να έχουν μια θέση στα summer outfits μας. Από καπέλα, τσάντες αλλά και σανδάλια, τ’ αξεσουάρ από ψάθα είναι must.

Έντονα χρώματα
Τα καλοκαιρινές τάσεις στα χρώματα, μόνο βαρετές δεν είναι. Οι πασαρέλες γέμισαν με φανταστικά χρώματα, όπως το lime green και το φούξια, κάνοντας μας να λαχταράμε δροσερά σορμπέ. Μετά από δυο μήνες καραντίνας εξάλλου, λίγο χρώμα το αναζητούσαμε.

Παπούτσια με αλυσίδες
Οι αλυσίδες είναι το νέο hot αξεσουάρ που αναβαθμίζει τα outfits μας. Και τα παπούτσια με αλυσίδες η νέα εμμονή. Οι καλοκαιρινές τάσεις θέλουν να στολίσουμε τα πόδια μας με περίτεχνες αλυσίδες να αγκαλιάζουν τους αστραγάλους μας

Σατέν
Τα σατέν ρούχα είναι από τις αναπάντεχες καλοκαιρινές τάσεις. Και από τις αγαπημένες μας φυσικά. Βγαλμένη από τα late 90s και early zeros, τα σατέν ρούχα επανέρχονται στην ντουλάπα μας. Σε ενδιαφέρουσες αποχρώσεις, από βερμούδες ως και τοπ, θα σου προσφέρουν high-end εμφανίσεις. Ό,τι γυαλίζει, χαρίζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti