Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εμποροπανήγυρη Μυστρά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή της ετήσιας εμποροπανήγυρης Μυστρά ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας. Το απαγορευτικό ισχύει από 27...
Παρασκευή, 23 Αύγουστος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εμποροπανήγυρη Μυστρά
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή της ετήσιας εμποροπανήγυρης Μυστρά ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας. Το απαγορευτικό ισχύει από 27 Αυγούστου μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ρίχνει αυλαία μια εκδήλωση-θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα του νομού.
Ειδικότερα, για το ως άνω χρονικό διάστημα, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός οδικού οχήματος στην ΕΟ Σπάρτης-Μυστρά, από την 4.8 Χ/Θ μέχρι την πλατεία Μυστρά και για τις ώρες από τις 5.30΄ το απόγευμα έως τη 1 το βράδυ (παρ. 1).
Ως δρόμος μοναδικής κατευθύνσεως ορίζεται η ανώνυμη Δημοτική Οδός από την 4.8 Χ/Θ περίπου της ΕΟ Σπάρτης-Μυστρά μέχρι το παλαιό κτήριο της Αστυνομίας Μυστρά, όπως επίσης το τμήμα της ανώνυμης Δημοτικής Οδού μέχρι τη συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό Μυστρά-Παρορίου, με κατεύθυνση προς Μυστρά και Παρόρι αντίστοιχα και για τις ίδιες ώρες (παρ. 2). Ως δρόμος μοναδικής κατευθύνσεως με προορισμό τη Σπάρτη, ορίζεται το αναφερόμενο στην παρ. 1 τμήμα της ΕΟ Σπάρτης-Μυστρά, τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες, όταν αυτό επιβάλλεται από τις συνθήκες κυκλοφορίας και για λόγους ασφαλούς κινήσεων των πεζών.
Παράλληλα, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων στις αναφερόμενες στην παρ. 2 Δημοτικές Οδούς, από τη συμβολή με την ΕΟ Σπάρτης-Μυστρά (4.8 Χ/Θ) μέχρι τη διακλάδωση με την Επαρχιακή Οδό Μυστρά-Παρορίου και στις δύο πλευρές αυτών.
Να σημειωθεί, ότι οι παραβάτες των εν λόγω ρυθμίσεων διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3452/2007, η δε εκτέλεση αυτής ανατίθεται στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti