Παράταση στις αιτήσεις για μία θέση πολιτικού μηχανικού στον Δήμο Αν. Μάνης

Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 13:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση στις αιτήσεις για μία θέση πολιτικού μηχανικού στον Δήμο Αν. Μάνης

Παρατείνεται έως Πέμπτη 25/10 η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για μία θέση ΠΕ  Πολιτικού Μηχανικού στον Δήμο Αν. Μάνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ανατολικής Μάνης προτίθεται να καλύψει ανάγκες του σε τεχνικά θέματα σύνταξης μελετών, ωρίμανσης και διαχείρισης τεχνικών έργων και έργων υποδομών, σε θέματα διερεύνησης ένταξης έργων σε εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και την ωρίμανση, υλοποίηση και παρακολούθηση της πορείας εξέλιξής τους καθώς επίσης σε θέματα που αφορούν τη γενικότερη ανάπτυξη και λειτουργία του Δήμου απασχολώντας ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Πολιτικού Μηχανικού. Διευκρινίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν εμπειρία/γνώσεις στο ανωτέρω αντικείμενο.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας το βιογραφικό τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στo τηλ: 27333 60302.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti