Ένταξη στο καθεστώς μειωμένων τελών για επιχειρήσεις στον Δ. Σπάρτης

Πέμπτη, 21 Μάιος 2020 17:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ένταξη στο καθεστώς μειωμένων τελών για επιχειρήσεις στον Δ. Σπάρτης

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης (στις 20/3/2020) εγκρίθηκε η μείωση σε ποσοστό 34%, των τελών κοινοχρήστων χώρων και πλατειών, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε όλες τις κοινότητες του Δ. Σπάρτης, ως κατεπείγον μέτρο αντιμετώπισης των συνεπειών του κορονοϊού. Επίσης, με απόφαση του συμβουλίου (στις 22/4/2020) εγκρίθηκε η απαλλαγή είσπραξης τελών καθαριότητας – φωτισμού και φόρου ηλεκτροδοτουμένων χώρων σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί, με ημερομηνία από 1/3/2020 και για το διάστημα εφαρμογής των μέτρων.

Για την απαλλαγή είσπραξης τελών καθαριότητας – φωτισμού και φόρου ηλεκτροδοτουμένων χώρων, oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δ. Σπάρτης (Τμήμα Εσόδων & Περιουσίας), το οποίο θα συνοδεύεται από: 1) αντίγραφο ενεργών ΚΑΔ όπως αυτοί προκύπτουν από εκτύπωση προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISNET, 2) αντίγραφο Ε3,φορολογικού έτους 2018, 3) αντίγραφο των από 01/03/2020 έως και το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον κορονοϊό, εκδιδομένων λογαριασμών κατανάλωσης ρεύματος και των εξοφλητικών αποδείξεων αυτών, ώστε η υπηρεσία να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες επιστροφής των ποσών που θα έχουν καταβληθεί και θα αφορούν τα τέλη καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και φόρου ηλεκτροδοτουμένων χώρων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti