Δωρεά καθισμάτων από το ΣΕΦ στις κατασκηνώσεις Ταϋγέτης (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 12:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεά καθισμάτων από το ΣΕΦ στις κατασκηνώσεις Ταϋγέτης (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Ν. Φάληρο Αττικής, προβλέπεται και η αντικατάσταση των παλαιών καθισμάτων του γηπέδου. Ενενήντα από αυτά διατέθηκαν για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης στην Ταϋγέτη.

Κατά τη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, την Τετάρτη 10 Ιουνίου, παρευρέθηκαν η διευθύντρια του ΣΕΦ κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο υπεύθυνος ιερέας των κατασκηνώσεων  Ταϋγέτης π. Νικόλαος Τσέτσεκας και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Σπάρτη κ. Νικόλαος Πανταζόπουλος ο οποίος και μεσολάβησε για την υλοποίηση της δωρεάς.

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την ευγενική χειρονομία της, καθώς και τον κ. Πανταζόπουλο για το αμέριστο ενδιαφέρον του.  Τα καθίσματα θα αξιοποιηθούν στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου των κατασκηνώσεων, με στόχο να γίνουν πιο λειτουργικά, δίνοντας παράλληλα χαρά και στους μικρούς κατασκηνωτές.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti