Ευχαριστήριο εκπροσώπου της ΤΚ Βαχού

Στους μαχητές της πύρινης κόλασης στη Μάνη

Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 12:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο εκπροσώπου της ΤΚ Βαχού

Σε ευχαριστήρια δήλωση σε όλους όσοι επιχείρησαν για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς στη Μάνη προέβη η εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Βαχού κ. Νικολέτα Γ. Μιχαλακάκου.

Ειδικότερα, δήλωσε: «Αισθάνομαι την ανάγκη μετά την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς της 22ης Αυγούστου 2020 να ευχαριστήσω τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα εναέρια μέσα, καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που συνέβαλαν στο έργο της πυρόσβεσης και της επιτυχούς αντιμετώπισης της πυρκαγιάς, για τον ζήλο, την αποφασιστικότητα, την ετοιμότητα άμεσα και ακούραστα στο καθήκον τους και την αυταπάρνηση που επέδειξαν, εν μέσω αντίξοων καιρικών συνθηκών που δυσχέραιναν τις προσπάθειές τους. Η  συντονισμένη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη συνδρομή όλων των εθελοντών, είχε σαν αποτέλεσμα, η φωτιά που με τόσο αντίξοες συνθήκες ξεκίνησε το Σάββατο το μεσημέρι να είναι τεθεί υπό έλεγχο. Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές είναι σημαντικές τέτοιου είδους ενέργειες από νέους πολίτες, καθώς και η συνεργασία τους με τις πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να βοηθηθεί το δύσκολο αυτό έργο του Πυροσβεστικού Σώματος. Την  Πυροσβεστική Υπηρεσία Αρεόπολης για την άριστη συνεργασία καθώς και τους συγχωριανούς μου που βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, σώζοντας έτσι το χωριό μας.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti