Στήριξε κι εσύ τον Φιλοζωικό Σπάρτης

Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2020 12:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στήριξε κι εσύ τον Φιλοζωικό Σπάρτης

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σπάρτης αποτελείται από εθελοντές και εθελόντριες, που προσπαθούν να βοηθήσουν στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων της πόλης, αλλά και στην προώθηση υιοθεσίας ή της φιλοξενίας των αδέσποτων του καταφυγίου της Σπάρτης. Για να συνεχίσει, όμως, να παράγει έργο, χρειάζεται βοήθεια από όλους μας.

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε ή να φιλοξενήσετε κάποιο από τα ζώα συντροφιάς που φιλοξενούνται στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δ. Σπάρτης, υπάρχουν αρκετοί ακόμα τρόποι να βοηθήσετε τις προσπάθειές τους.

Μπορείτε να αναλάβετε βάρδιες ταΐσματος, να πηγαίνετε τα κατοικίδια βόλτα, ακόμα και να δωρίσετε τροφές και φάρμακα.

Ενημερωθείτε για το έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου και ενημερώστε τους φίλους σας.  Μη μένετε αμέτοχοι, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σπάρτης, χρειάζεται την στήριξη όλων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6978 215053 και 6978 522344.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti