Πέντε προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2021 22:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πέντε προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Στην πρόσληψη πέντε ατόμων προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας. Η σχέση εργασίας θα είναι ορισμένου χρόνου και για διάστημα τεσσάρων μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη του έργου.

Ειδικότερα, πρόκειται για μία θέση ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων, με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων και αρχαιολογικών χώρων, μία ΤΕ Συντηρητών αρχαιοτήτων & έργων τέχνης με εξειδίκευση στη συντήρηση λίθου και τρεις ΥΕ εξειδικευμένων εργατών σε ανασκαφικές εργασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση Αγησιλάου 59, Σπάρτη, υπόψη κ. Νικόλαου Αποστολάκου ή κ. Νίκας Λυμπεράκη (τηλ. επικοινωνίας: 27310 25363, 27310 28503) έως τις 19/1.

Μπορείτε να αναζητήσετε το πλήρες κείμενο της πρόσληψης στην ιστοσελίδα της ΕΦΑΛΑΚ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti