Συνεχίζει με delivery και takeaway η εστίαση στη Σπάρτη

Ακόμα και μετά τις 6:00 μμ

Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2021 14:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεχίζει με delivery και takeaway η εστίαση στη Σπάρτη

Συνεχίζουν οι επιχειρήσεις εστίασης Σπάρτης να λειτουργούν κανονικά στη διάρκεια του αυστηρότερου lockdown που επιβλήθηκε στην πόλη από τις 14 Ιανουαρίου 2021. Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης, τα καταστήματα εστίασης που έχουν μείνει ανοιχτά κατά τη διάρκεια του lockdown και δραστηριοποιούνται με τις μεθόδους delivery και takeaway εξυπηρετούν τους πολίτες ακόμα και μετά τις 6:00 μμ, οπότε και ισχύει η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας. Το ίδιο καθεστώς θα συνεχίσει για όλο το διάστημα που η περιοχή θα βρίσκεται στο «κόκκινο» επίπεδο, με την ελπίδα, όπως αναφέρεται, «να μην ισχύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα η κατάσταση αυτή».

Όπως επισημαίνουν οι κκ Β. Τσαρούχας και Γ. Γκουβάτσος, πρόεδρος και γενικός γραμματέας του συλλόγου, αντίστοιχα, «θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που παρά τη δύσκολη οικονομικά, ψυχολογικά και κοινωνικά περίοδο συνεχίζουν να μας στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα, αντιλαμβανόμενοι την προσπάθειά μας να κρατηθούμε όρθιοι και να κρατήσουμε ανοιχτά τα μαγαζιά μας, διατηρώντας παράλληλα και τις θέσεις εργασίας.

Ευχόμαστε σε όλους, συναδέλφους και συμπολίτες καλή δύναμη και ελπίζουμε ότι σύντομα θα επανέλθουμε σε μια κατάσταση σχετικής κανονικότητας!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti