Εξήλθε από το νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Μάνης

Κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Πέμπτη, 25 Νοέμβριος 2021 13:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξήλθε από το νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Μάνης

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ΄ ο οποίος, ύστερα από νοσηλεία περίπου 20 ημερών στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, λόγω επιπλοκών της νόσησης από τον κορωνοϊό, ο Ιεράρχης βγήκε νικητής σε αυτή την περιπέτεια. Χάρη στη θεραπεία και την αγωγή που έλαβε από το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας, η υγεία του Μητροπολίτη εμφάνισε σημάδια σταδιακής βελτίωσης και, μάλιστα, επέστρεψε προ ημερών στην οικία του σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ εντός του επόμενου διαστήματος αναμένεται να επανέλθει στα ιερατικά και ποιμαντικά του καθήκοντα.

Σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Μάνης αναφέρει: «Ο σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ Χρυσόστομος Γ΄ έχει εξέλθει εδώ και δέκα ημέρες από το νοσοκομείο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του και βρίσκεται στην οικία του. Εντός ολίγων ημερών θα επιστρέψει στα καθήκοντά του. Και πάλι εκφράζει τις ευχαριστίες του για το αμέριστο ενδιαφέρον όλων. Ο Θεός μαζί μας».

Υπενθυμίζεται πως ο Μητροπολίτης Μάνης χρειάστηκε να νοσηλευθεί διασωληνωμένος  στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός από την Κυριακή 24 Οκτωβρίου εξαιτίας του χαμηλού ποσοστού οξυγόνου που προκάλεσε η προσβολή από Covid-19.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti