Κινητοποίηση έχει σημάνει η δήλωση στην Αστυνομία για άνδρα ηλικίας 63 ετών από την περιοχή του Μυστρά, ο οποίος τις τελευταίες ώρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το γεγονός έχει προκαλέσει ανησυχία στους οικείους του, οι οποίοι απευθύνθηκαν στις Αρχές κι έχουν ξεκινήσει κάποιες αρχικές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.
Πάντως, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, για να θεωρείται επίσημα αγνοούμενος κάποιος, πρέπει να παρέλθουν τουλάχιστον 24 ώρες από τη στιγμή που έχουν χαθεί τα ίχνη του, κάτι που στην εν λόγω περίπτωση δεν συμβαίνει ακόμα.
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών




