«Έλα κι εσύ στην παιδική χορωδία» της ΙΜΜΣ

Κάθε Σάββατο οι μουσικές συναντήσεις

Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 09:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έλα κι εσύ στην παιδική χορωδία» της ΙΜΜΣ

Παιδική χορωδία που απευθύνεται σε παιδιά από Γ΄ Δημοτικού και πάνω συγκροτεί το Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης (ΙΜΜΣ).

«Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε μαζί την παραδοσιακή μουσική του τόπου μας, να παίξουμε με τις νότες, να προσευχηθούμε με τους ύμνους της Εκκλησίας μας και επιτέλους να κάνουμε ένα ωφέλιμο διάλειμμα από την κούραση της εβδομάδας», σημειώνει η ΙΜΜΣ.

Οι συναντήσεις θα διενεργούνται κάθε Σάββατο και ώρα 12:00 μμ στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής έναντι του Μητροπολιτικού Ναού Σπάρτης.

Υπεύθυνος της χορωδίας θα είναι ο διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Πέτρος ο Λακεδαιμόνιος», πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας και μουσικολόγος κ. Παναγιώτης Χρόνης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6984775774.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti