Ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος στο Γύθειο

Τιμήθηκε ο αποχωρών εφημέριος ΙΝ Αγ. Τριάδος

Τρίτη, 06 Ιούνιος 2023 16:01 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος στο Γύθειο

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος του Γυθείου εορτάστηκε η Δευτέρα (5/6) του Αγίου Πνεύματος, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄ και κήρυξε τον θείο λόγο.

Μετά το πέρας της λειτουργίας, ο Ποιμενάρχης της Μάνης επαίνεσε, τίμησε και βράβευσε τον αποχωρούντα εφημέριο του ναού, σεβάσμιο και ευλαβέστατο, π. Ηλία Μανιατάκο, χειροτονηθέντα προ 47 ετών, υπό του αειμνήστου σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κυρού Σωτηρίου. Ο Μητροπολίτης Μάνης απένειμε στον κληρικό το μετάλλιον της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία η Γιάτρισσα», ενώ ακολούθως παρουσίασε στο εκκλησίασμα τον νέο εφημέριο του ναού, ιερομόναχο π. Χριστόδουλο Κρουστάλη.

Ο βραβευθείς π. Ηλίας, συγκινημένος, απηύθυνε λόγους ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης τόσο προς τον Μητροπολίτη Μάνης, όσο και προς τους ευλαβείς πιστούς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση