Επίσκεψη του κατηχητικού Μυρτέας στις Γούβες

Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2023 08:05 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη του κατηχητικού Μυρτέας στις Γούβες

Το κατηχητικό σχολείο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μυρτέας πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου, μετά τη Θεία Λειτουργία, προσκυνηματική εκδρομή στις Γούβες, στο χωριό του Αγίου Ιωάννου του Γουβιώτου.

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τον ιερέα π. Αθανάσιο Τσολάκο και την κατηχήτριά τους,  πρεσβυτέρα Ελένη Τσολάκου, προσκύνησαν το ιερό λείψανο του Αγίου Ιωάννου, ενημερώθηκαν για τον βίο του κι αφού ευχαρίστησαν τον εφημέριο Γουβών, π. Γεώργιο Συργιανό, για την όμορφη φιλοξενία του, έπαιξαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Στο τέλος, ικανοποιημένα από αυτήν την όμορφη ευκαιρία για παιχνίδι στη φύση και χαρούμενα που έλαβαν την ευλογία του Αγίου, τα παιδιά πήραν τα αναμνηστικά τους για τη χρονιά που τελείωσε κι αναχώρησαν για το χωριό τους. Ταυτόχρονα, έδωσαν την υπόσχεση να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τη νέα κατηχητική χρονιά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση