Επιτυχημένες οι απολυτήριες εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της ΙΜΜΣ

Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2023 07:18 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχημένες οι απολυτήριες εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της ΙΜΜΣ

Με τις ευχές κι ευλογίες του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Πέτρος ο Λακεδαιμόνιος» διενήργησε τις απολυτήριες διπλωματικές και πτυχιακές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου με απόλυτη επιτυχία και σε άριστο κλίμα. Καταξιωμένοι δάσκαλοι της ψαλτικής τέχνης αποτέλεσαν την εξεταστική επιτροπή με προεδρεύοντα τον διευθυντή της σχολής και εφημέριο Ελαφονήσου, πρωτ. Νικόλαο Τσάκο. 

Επίσης, ο πρωτ. Βασιλειος Καπερώνης, εφημέριος Βλαχιώτη και καθηγητής της σχολής, μαζί με τον πρωτοψάλτη Σπυρίδωνα Παυλάκη, αλλά και τους διακεκριμένους καθηγητές, Αικατερίνη Σαβίνο και Δημήτριο Κυριακόπουλο αποτέλεσαν τα αξιότιμα μέλη της επιτροπής. Ο πρωτ. Κωνσταντίνος Ορφανάκος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σπάρτης, ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι υποψήφιοι πτυχιούχοι και διπλωματούχοι απέδωσαν με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμά τους αποσπώντας τα ευμενή σχόλια της επιτροπής. 

Οι συνολικά εννέα απόφοιτοι της σχολής είδαν τους κόπους τους να επιβραβεύονται με την κτήση του απολυτήριου τίτλου τους κι έτσι ένας κύκλος επταετών σπουδών έκλεισε, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της σχολής, αλλά και μια σπουδαία παρακαταθήκη για το αύριο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση