Αναγνώριση σε δωρητές στις Καρυές

Για επεμβατικές εργασίες στον ΙΝ Αγίου Ανδρέα

Τρίτη, 08 Αύγουστος 2023 08:17 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναγνώριση σε δωρητές στις Καρυές

Η ιερά παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 4 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρυών, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

Μετά το πέρας της ακολουθίας πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικών πλακετών σε όλους όσοι συνέδραμαν στο έργο της επικεράμωσης του ΙΝ Αγίου Ανδρέα στις Καρυές, καθώς και στην επικείμενη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρόδρομες εργασίες. 

Πριν τις απονομές, ο εφημέριος του χωριού και μέλος της αδελφότητας της ΙΜ Αγίων Αναργύρων Πάρνωνα, αρχ. Λεόντιος Βαρδάκης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ευστάθιο για την παρουσία του και το συνεχές ενδιαφέρον για την ενορία των Καρυών, αλλά και για την άμεση επίλυση διαδικαστικών θεμάτων αναφορικά με τις εργασίες της επικεράμωσης. 

Ακολούθως, ο π. Λεόντιος αναφέρθηκε ονομαστικά και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι κινητοποιήθηκαν για την υλοποίηση των εργασιών, υπογραμμίζοντας ότι το ξεκίνημα έγινε από το ζεύγος των ομογενών, Παναγιώτη και Αθηνάς Σκιούρη. 

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Ευστάθιος, επεσήμανε ότι με την παρουσία του στις Καρυές, ήθελε να ευχαριστήσει και ο ίδιος προσωπικά «όλους όσοι σε πνεύμα αγάπης και συνεργασίας προσέφεραν από το περίσσευμα ή το υστέρημά τους, για να γίνει το επιβεβλημένο έργο στον ΙΝ Αγίου Ανδρέα».
Ο Ποιμενάρχης εκθείασε ιδιαιτέρως τους ομογενείς που δίνουν πάντα το «“παρών” με προθυμία σε ό,τι καλό συντελείται στην πατρίδα».

Κατά τη διάρκεια της ιερής παράκλησης τιμήθηκαν με τιμητική πλακέτα οι κκ: Παναγιώτης Δημήτρουλας, Γεώργιος Διατζίκης, Βασίλειος Διατζίκης, Παναγιώτης Καστανάς, Γεώργιος Κολοβός, Παναγιώτης Κουτσόγεωργας, Γεώργιος Κουτσόγιωργας, Θεόδωρος Κυριαζής, Ηλίας Μπόνος, Γεώργιος Ντάρμος, Οδυσσέας Σκιούρης, Παναγιώτης Σκούρης, Θεόδωρος Σπανός, Παναγιώτης Σπυρόπουλος και Κωνσταντίνος Χασάπης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση