«Όλοι Μαζί-Νέα Αρχή» με νέο αρχηγό

Ζυμώσεις στη δημοτική παράταξη του Δ. Ευρώτα

Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2024 11:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Όλοι Μαζί-Νέα Αρχή» με νέο αρχηγό

Μετά την παραίτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δ. Ευρώτα, Ευθύμιου Παπαχρήστου, από δημοτικού συμβούλου, αναμένεται η αντικατάστασή του από τον πρώτο επιλαχόντα της ΔΕ Σκάλας, που θα είναι ο Σταμάτης Αναστασάκης. Στη συνέχεια, οι επτά δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αναμένεται να εκλέξουν νέο αρχηγό που θα έχει την ευθύνη της δημοτικής παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΤ», τα μηνύματα και η έκκληση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που συμμετείχαν στις πρόσφατες εκλογές, είναι να βρεθεί συναινετική και ομόφωνη λύση. Πρόσωπο με εμπειρία, αλλά και ταυτόχρονα ήπιων τόνων, που θα αντιλαμβάνεται τον ρόλο και θα συνομιλεί με την παράταξη, αλλά και με όλους τους εκπροσώπους των κοινοτήτων. Εκ των προθέσεων, δεν αποκλείεται να είναι και η προσπάθεια επαναφοράς των δύο συμβούλων που ανεξαρτητοποιήθηκαν -Χρυσάνθης Σκεύη και Νίκου Μοτσάκου. Όπως διαρρέεται, πάντως, κύρια επιδίωξη είναι ο νέος επικεφαλής να ασκεί με όλους τους συμβούλους του εποικοδομητική αντιπολίτευση επί των πραγματικών προβλημάτων δίχως ακρότητες.

Οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει και απ’ ό,τι φαίνεται δύο είναι οι βασικοί διεκδικητές της αρχηγίας, εκτός κι αν υπάρξει συμφωνία σε άλλο πρόσωπο κοινής αποδοχής…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti