Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ

Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2024 15:05 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη στην αγορά εργασίας, η ΔΥΠΑ συνεχίζει τη δράση τον Απρίλιο με 22 εργαστήρια και την προσθήκη νέων θεματικών ενοτήτων.

Όσοι αναζητούν ή θέλουν να αλλάξουν εργασία, μπορούν να παρακολουθήσουν εργαστήρια από εξειδικευμένα στελέχη, στις κάτωθι θεματικές ενότητες:
-Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;
-Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη;
-Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;
-Πώς να δημιουργήσω ένα επιχειρηματικό σχέδιο;
-Τα κοινωνικά δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας.
-Η επιτυχία μιας επιχείρησης μέσα από το εργαλείο CANVAS (νέα θεματική).
-Εμπλουτίζω το βιογραφικό μου με δεξιότητες - μαθαίνω για το ESCO (νέα θεματική).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από την Παρασκευή 29 Μαρτίου στη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/workshops.

Στο κάθε εργαστήριο διάρκειας 2 ωρών υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα),επομένως θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο. Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήριο, εφόσον το επιθυμούν.

Σημειώνεται ότι στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή/και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, της προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις και της κατάλληλης χρήσης των μέσων επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα www.dypa.gov.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti