Έφοδος της Αστυνομίας σε οικισμούς Ρομά σε Τραπεζοντή κι Αμύκλες

Έντεκα συλλήψεις

Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 12:35 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έφοδος της Αστυνομίας σε οικισμούς Ρομά σε Τραπεζοντή κι Αμύκλες

Στον απόηχο του περιστατικού κλοπής που σημειώθηκε στην Τραπεζοντή Σπάρτης, την Παρασκευή (29/3), ακολούθησε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς του Δήμου Σπάρτης «όπου διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας», το πρωί της Τρίτης (2/4). Οι έλεγχοι έγιναν στην Τραπεζοντή, τις Αμύκλες και την περιοχή της γέφυρας Ευρώτα. Κατά την επιχείρηση αυτή, ελέγχθηκαν 90 άτομα, έγιναν 11 προσαγωγές και 11 συλλήψεις. Πιο αναλυτικά:

Εν προκειμένω, συνελήφθησαν 7 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για ναρκωτικά, 3 άτομα για στέρηση δελτίου ταυτότητας και 1 άτομο για καταδικαστικό έγγραφο. Στο πλαίσιο της επιχείρησης κατασχέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης, των Αστυνομικών Τμημάτων Ευρώτα και Γυθείου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας και Μεσσηνίας και της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας.

Σημειώνεται από την Αστυνομία, πως οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν «τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti