Όρμησε και τα… ‘σπασε στη Σπάρτη

Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2024 11:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Όρμησε και τα… ‘σπασε στη Σπάρτη

Πολλά έχουν δει τα μάτια των Σπαρτιατών τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό που διαδραματίστηκε προ ημερών, σίγουρα έφερε «τρόμο» για τους αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως καταγγέλθηκε, μέρα-μεσημέρι, σε διασταύρωση οδών κοντά στο κέντρο της πόλης, ένας άνδρας που βρίσκεται έξω από την ισόγεια μονοκατοικία του και κρατώντας μεταλλική βέργα περιγραφόμενη ως λοστό(!), σπάζει το παρμπρίζ οχήματος, που εκείνη την ώρα είχε διακόψει την πορεία του σε «Στοπ»! Ανάστατοι οι επιβαίνοντες, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη μέσα σε δευτερόλεπτα, ενώ όπως είναι λογικό ανησυχούν και για τη σωματική τους ακεραιότητα. Επικρατεί αναστάτωση, ενώ ο θόρυβος και οι φωνές βγάζουν περίοικους στον δρόμο και τα πορτοπαράθυρα. Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ούτε… συνέχεια και τα πνεύματα ηρεμούν σύντομα. Μάλιστα, όπως μετέφεραν μάρτυρες στον «ΛΤ», ο φερόμενος θύτης προθυμοποιήθηκε να καταβάλει στον ιδιοκτήτη του οχήματος τα… έξοδα για αποκατάσταση της ζημιάς! Το συμβάν έληξε εκεί, καθώς δεν υπεβλήθησαν μηνύσεις, όπως επιβεβαιώνεται και από τις αστυνομικές Αρχές που ειδοποιήθηκαν. Όπως προκύπτει, δεν είχε προηγηθεί κάποια αντιπαράθεση ή καβγάς μεταξύ των δύο πλευρών.

Πολίτες που γνωρίζουν καταστάσεις ισχυρίζονται στον «ΛΤ», ότι ο εν λόγω άνθρωπος έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του ξανά «φασαρία» -λεκτική κυρίως- στη γειτονιά. Τέτοιες ενέργειες ξενίζουν και φοβίζουν, όπως λένε άτομα από το περιβάλλον της συνοικίας. Με νωπό το πρόσφατο συμβάν, δεν μπορούν να διανοηθούν -σε υποθετικές ανάλογες σκηνές- να περνούν από εκεί ένα μικρό παιδί, μια μητέρα με καρότσι ή ένας ηλικιωμένος. Και φυσικά ο οποιοσδήποτε ανυποψίαστος πολίτης. Δεν προβλέπουν, ούτε προκαθορίζουν το μέλλον, ωστόσο κρίνουν από τα γενόμενα, ζητώντας την όποια πρόληψη και διασφάλιση της τάξης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti