Ξεκίνησαν οι εκλογές στο Επιμελητήριο Λακωνίας

Αισιοδοξία για τη συμμετοχή και το αποτέλεσμα

Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2024 16:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκίνησαν οι εκλογές στο Επιμελητήριο Λακωνίας

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινήσαν οι εκλογές στο Επιμελητήριο Λακωνίας, την Παρασκευή (15/11). Ο επιμελητηριακός κόσμος του νομού, θα εκλέξει τα αιρετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του Επιμελητηρίου Λακωνίας, προσερχόμενος στις κάλπες κατά το τριήμερο, Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, 15-17/11/2024, σε Σπάρτη, Μολάους και Γύθειο κατά σειρά. Ώρες προσέλευσης στην κάλπη, 08:00 έως 19:00.

Ευχαριστημένος ο Γιάννης Παναρίτης
Ιδιαίτερα αισιόδοξος και ικανοποιημένος από τη διαδικασία, δήλωσε στον «Λακωνικό Τύπο», ο μέχρι πριν επικεφαλής, αλλά και εκ νέου διεκδικητής του προεδρικού θώκου του οργανισμού, Γιάννης Παναρίτης. «Πάμε πολύ καλά», είπε, «η συμμετοχή είναι γιορτή». «Υπάρχει ροή στην προσέλευση των μελών» παρατήρησε, για να προσθέσει πως «η συμμετοχή θα ενταθεί από το μεσημέρι και μετά, με την διακοπή των καταστημάτων».

Ο Γιάννης Παναρίτης, βρέθηκε στον θαυμάσιο χώρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, στη Σπάρτη (Λυκούργου 61), για να δει πώς πηγαίνουν οι διαδικασίες. Μίλησε με μέλη και αστειεύτηκε με την εφορευτική επιτροπή. Ξεχωριστό στιγμιότυπο, όταν του δόθηκε από την επιτροπή, δήθεν ψηφοδέλτιο, δήθεν για να ψηφίσει… Ο ίδιος όμως ψηφίζει στους Μολάους. Τα αστεία «έδωσαν και πήραν».

Εμβληματικό το επετειακό λεύκωμα του Επιμελητηρίου Λακωνίας
Αξίζει να αναφερθεί πως το Επιμελητήριο ετοιμάζεται να εκδώσει το επετειακό λεύκωμά του, για την ιστορία της Λακωνίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του, το 2025. Όσοι έχουν αντίληψη του θέματος, μιλούν για έναν άθλο αισθητικής, που επιτεύχθηκε χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Επιμελητηρίου Λακωνίας, των ΓΑΚ και των εκδόσεων «Ιδιομορφή».

«Το Επιμελητήριο θα συνεχίσει τη δυναμική του δράση»
Ο Γιάννης Παναρίτης κάλεσε για άλλη μια φορά τα μέλη του Επιμελητηρίου «να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία των εκλογών αναδεικνύοντας στο διοικητικό του συμβούλιο ενεργούς πολίτες-επιχειρηματίες, μέλη τού Επιμελητηρίου, που θα εργαστούν για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, την ανάπτυξη του επιχειρείν και την οργάνωση δράσεων για τη στήριξη των επιχειρήσεων της Λακωνίας και την ανάπτυξη του τόπου».

Το πρόγραμμα των εκλογών
Οι αρχαιρεσίες του Επιμελητηρίου Λακωνίας, θα διεξαχθούν ως εξής:
- Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, από 08:00 έως 19:00, στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη (οδός Λυκούργου 61).
- Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, από 08:00 έως 19:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στους Μολάους.
- Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, από 08:00 έως 19:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο (ισόγειο γραφείων Επιμελητηρίου - οδός Ξανθάκη 3).

Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου το Επιμελητήριο θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων.

Δ.Π.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα