
Στα ίχνη καταζητούμενου για δολοφονία, ο οποίος διέφευγε της σύλληψης και είχε βρει καταφύγιο σε περιοχή του Δ. Σπάρτης, οδηγήθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας.
Συγκεκριμένα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) Λακωνίας και αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 49χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή του 15ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για ανθρωποκτονία.
Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης
για έγκλημα στην Αττική
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», η έφοδος της ΕΛΑΣ έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/4) στην περιοχή των Αμυκλών και ειδικότερα σε οικία 35χρονης από τη Βουλγαρία, η οποία κατά την επίσημη εκδοχή των Αρχών, φέρεται να φιλοξενούσε τον 49χρονο. Η γυναίκα συνελήφθη για υπόθαλψη του εν λόγω, ο οποίος κατά πηγές του «ΛΤ» ενέχεται σε υπόθεση φόνου, που είχε διαπραχθεί σε προγενέστερο χρονικό διάστημα σε περιοχή της Αττικής.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 κάλυκες πυροβόλου όπλου και 16 κυνηγετικά φυσίγγια. Επιπλέον, εντοπίστηκαν και δεσμεύτηκαν πλήθος κοσμημάτων και χρυσαφικών, για τα οποία διερευνάται το νόμιμο της κατοχής τους.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης.