Το Πυροβολικό πολύ το αγαπώ…

Τρίτη, 12 Μάρτιος 2024 10:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Πυροβολικό πολύ το αγαπώ…

«Το χάσαμε το κορμί πατριώτ’». Στη Θήβα και στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) και όχι στο πολύτιμο ΚΕΕΜ Σπάρτης, θα βάλει το χακί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (11/3) και έκανε πολλούς να απορήσουν. Ο πρόεδρος αναμένεται να περάσει την πύλη του Κέντρου το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3).

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης θα κάνει θητεία 20 ημερών που συμπεριλαμβάνουν και 5 μέρες άδειας. Επειδή ζούσε για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, δεν προβλεπόταν να υπηρετήσει όταν επέστρεψε στην Ελλάδα. Έκτοτε όμως έχουν περάσει 6 μήνες και πλέον, εκ του νόμου, οφείλει να υπηρετήσει για λίγες ημέρες.

Προγραμματική αντεπίθεση – «Ελληνικό όνειρο-Ζωή με αξιοπρέπεια»
Στο ενδιάμεσο, ο πρόεδρος δίνει το σήμα για την προγραμματική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σήμερα (12/3) στις 19:00 ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το φορολογικό και την ακρίβεια. Όπως αναφέρεται, «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξεδιπλώσει τις βασικές πτυχές της θετικής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στην εκδήλωση με τίτλο, «Ελληνικό όνειρο- Ζωή με αξιοπρέπεια», ο Στέφανος Κασσελάκης θα δώσει το στίγμα για την οικονομία.

Και στο βάθος, ευρωεκλογές
Την Πέμπτη (14/3), ο Κασσελάκης θα παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις και τη διακήρυξη του κόμματος ενόψει ευρωεκλογών, κηρύσσοντας επί της ουσίας την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως αναφέρει η «Αυγή», με το βλέμμα «στραμμένο στις κάλπες της 9ης Ιουνίου, η Κουμουνδούρου προγραμματίζει επίσης τη διεξαγωγή 4 αναπτυξιακών συνεδρίων μέσα στον Απρίλιο και τον Μάιο σε Πάτρα, Κρήτη, Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη αντίστοιχα». Μάλιστα, «η διορία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές θα τεθεί στις 17 Μαρτίου, ενώ οι προκριματικές θα έχουν γίνει μέχρι τα μέσα Απριλίου, και θα πραγματοποιηθούν ανά εκλογική περιφέρεια».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti