Άνοιξε τις πύλες του το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Α & B Creating» στη Σπάρτη! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 19:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άνοιξε τις πύλες του το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Α & B Creating» στη Σπάρτη! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι «A & B Creating» στη Σπάρτη άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί όσους γοητεύονται από την καλλιτεχνική χειροτεχνία και την παραδοσιακή τέχνη!

Πρόκειται για το εργαστήρι που ίδρυσε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία A & B Creating και προέρχεται από μια αξιέπαινη ιδέα και πρωτοβουλία των κκ Ada Κοπιτοπούλου και Barbara Αργυροπούλου.

Το νέο καλλιτεχνικό στέκι στεγάζεται σε μια καλαίσθητη αίθουσα που βρίσκεται επί της οδού Π. Χρυσικού 37 στο Χατίπι (πλησίον ΙΝ Αγ. Νικολάου) Σπάρτης.

Στο συγκεκριμένο χώρο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν μαθήματα, αλλά και να εκπονούν εργασίες για φιλανθρωπικές εργασίες σε τομείς της Τέχνης όπως: Πάτσουορκ, quilting, ραπτική, καθώς και δημιουργία κεραμικών και κοσμημάτων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα έσοδα θα διατίθενται για ένα σπουδαίο σκοπό, όπως είναι η  ενίσχυση του ορφανοτροφείου της Λαμίας, ενώ αναμένεται να υπάρξει συνδρομή και σε άλλες δομές στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Τα εγκαίνια και η γνωριμία του κοινού με το νέο εργαστήρι πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (24/6). Οι υπεύθυνες του χώρου κκ Αργυροπούλου και Κοπιτοπούλου υποδέχθηκαν τους φίλους τους, που απηύθυναν τις θερμότερες ευχές για το νέο αυτό εργαστήρι, ώστε να είναι καλορίζικο και να «αγκαλιαστεί» από την τοπική κοινωνία.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο εφημέριος του ΙΝ Αγίου Νικολάου Σπάρτης, π. Κωνσταντίνος Ορφανάκος, ενώ παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο αντιδήμαρχος Σπάρτης, κ. Χρήστος Τ. Πλειώτας και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σταύρος Αργυρόπουλος.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του "Λακωνικού Τύπου" οι δημιουργοί του νέου χώρου κκ Αργυροπούλου και Κοπιτοπούλου





Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti