Σεμινάριο πιάνου με την Ελ. Μουζάλα στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 17:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο πιάνου με την Ελ. Μουζάλα στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του για συνεχή μουσική επιμόρφωση αλλά και έγκυρη και αποτελεσματική μετάδοση μουσικών γνώσεων έχει προγραμματίσει για το μήνα Ιανουάριο, σεμινάριο πιάνου με την Έλενα Μουζάλα.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, από τις 10.30΄ το πρωί έως τις 7.30΄ το απόγευμα, στο σεμινάριο «Τεχνική και Μουσική Ερμηνεία για όλα τα επίπεδα» με την διεθνώς καταξιωμένη σολίστ και καθηγήτρια πιάνου Έλενα Μουζάλα, οι σπουδαστές του πιάνου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν έργα από το πρόγραμμα τους, δεχόμενοι δημιουργικές παροτρύνσεις και προτάσεις πιανιστικής ερμηνείας και τεχνικής.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές μέσης, ανωτέρας και σχολής Πτυχίου καθώς και σε τελειόφοιτους σπουδαστές Πιάνου, πτυχιούχους και διπλωματούχους οι οποίοι μπορούν να το παρακολουθήσουν με ενεργή συμμετοχή ή ως απλοί ακροατές.

Οι ενεργά συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και εφ΄ όσον το επιθυμούν, θα μπορούν να παραμείνουν ως ακροατές καθ΄ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει αίτηση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2018, στη γραμματεία του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού για τους ενεργά συμμετέχοντες, θα τηρηθεί αριθμός προτεραιότητας κατά την εγγραφή.

Το σεμινάριο θα κλείσει με συναυλία των ενεργά συμμετεχόντων:  Βασίλης Γάββαρης, Θοδωρής Σπηλιώτης, Όλια Φιάλο, Ειρήνη Χελιώτη - Τάξη Μαρίας Βελμάχου, Αναστασία Νικόλαρου, Ανδρομάχη Νικολοπούλου - Τάξη Γιώργου Παναγιωτόπουλου και Παναγιώτης Δρακόπουλος, τάξη Σοφίας Κόκκορη-σαν σύνοψη και δείγμα της δουλειάς που έγινε κατά την διάρκειά του σεμιναρίου.

Η είσοδος παρακολούθησης του σεμιναρίου και της συναυλίας είναι ελεύθερη για το κοινό.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia