Χνουδωτές διαδρομές: Υιοθεσία

Σάββατο, 06 Ιούλιος 2024 01:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χνουδωτές διαδρομές: Υιοθεσία

Να σας συστήσουμε τη Funny, το πιο ξεκαρδιστικό πιτμπουλ που έχετε γνωρίσει ποτέ!

Η Funny δεν έχει ούτε μία σοβαρή φωτογραφία, γιατί απλά δεν μπορεί να σταματήσει να κάνει γκριμάτσες! Από τη στιγμή που τη συναντήσαμε, είδαμε έναν επαγγελματία κωμικό που με κάθε λογής παραμόρφωση και έκφραση μάς έκανε να γελάμε διαρκώς.

Η περιπέτεια της Funny ξεκίνησε στους δρόμους της Σπάρτης, όπου περιπλανιόταν σαν μικρή περιηγητής, αναζητώντας το επόμενο αστείο της. Όταν την βρήκαν τα κορίτσια μας, η Funny τις ακολούθησε με απίστευτη χαρά και ενθουσιασμό, σαν να ήξερε ότι η ζωή της μόλις ξεκινούσε.

Χάρη στη φιλοξενία τους, η Funny εμβολιάστηκε, στειρώθηκε και τσιπαρίστηκε. Τώρα είναι έτοιμη να βρει το παντοτινό της σπίτι.

Αν ψάχνετε για έναν τετράποδο φίλο που θα σας κάνει να γελάτε κάθε μέρα, η Funny είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Μην περιμένετε άλλο, υιοθετήστε την Funny και αφήστε την κωμική της φύση να φωτίσει τη ζωή σας!
Για πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 6971971603.

____________

Πολλοί σκύλοι παραμένουν στο καταφύγιο ζώων Αγ. Κυριακής Σπάρτης και περιμένουν τον άνθρωπο τους. Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε, θα μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook και Instagram, καθώς και στο straysparta.gr, σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης.

Stray Sparta Greece
Smart paws save a stray
SRF

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti