Το γλέντησε δεόντως και... αποκριάτικα ο Μουσικός Όμιλος Γυθείου (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 16:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το γλέντησε δεόντως και... αποκριάτικα ο Μουσικός Όμιλος Γυθείου (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο Μουσικός Όμιλος Γυθείου, το Σάββατο 2 Μαρτίου στο κέντρο «ΚΑΒΟΣ».

Μέλη και φίλοι του Ομίλου έδωσαν το «παρών» στον αποκριάτικο χορό. Η πρόεδρος του Ομίλου κ. Χρύσα Μάνδρου-Φιλιππάκου ευχαρίστησε όλους όσοι παρέστησαν, καθώς με την παρουσία τους στηρίζουν το έργο του Ομίλου να συνεχίζει τις δράσεις τους.

Το «παρών» έδωσαν δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αν. Μάνης, ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωάννης Τζεφεράκος, οι υποψήφιοι σήμαρχοι του Δήμου Αν. Μάνης κκ Τζανέτος Φιλιππάκος, και Ιωάννης Αναϊπάκος, ο πρώην δήμαρχος του τέως Δήμου Αν. Μάνης κ. Κυριάκος Μιχαλολιάκος και πλήθος κόσμου.

Ρεπορτάζ: Νικόλαος Πιερρακέας

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti