Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, διοργανώνει το Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος», αυτή την Κυριακή 21 Ιουλίου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο πανέμορφο προαύλιο του βυζαντινού παρεκκλησίου της Παναγίας στη Μαγούλα με ώρα έναρξης 9:30΄ μμ.
Δύο χρόνια μετά την πρώτη τους παράσταση, οι συντελεστές προσκαλούν το κοινό να αγκαλιάσει το έργο τού αείμνηστου μουσουργού, Μίκη Θεοδωράκη, ταξιδεύοντας στον μουσικό γαλαξία του με οδηγό τα τραγούδια, τις μουσικές και τα λόγια του σπουδαίου δημιουργού, δραματοποιημένα σε μια μουσικοθεατρική παραγωγή.
•Καλλιτεχνική επιμέλεια - σκηνοθεσία: Αλέξης Μαρινέλης
•Ενορχήστρωση: Όλγα Παυλάκου
•Μουσικοί: Όλγα Παυλάκου, Λουκάς Μποράκης, Μάρκελλος Κουμπής, Παναγιώτης Καρανάσιος, Δανιήλ Σεβελιόβ
•Ερμηνευτές: Ξένια Κουτσουμπού, Μαρία Ξένου, Αλέξανδρος Ολύμπιος, Νικολέτα Καζάκη
• Ηθοποιοί: Αλέξης Μαρινέλης, Μαρία Πριτσιόλα, Μιχαέλα Προύντζου, Ελένη Δημητροπούλου
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Κοινωνικών Εκδηλώσεων της «Κοινωνίας Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Σπάρτης.
Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα του σωματείου στο Facebook (Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος»).




