Χρυσόστομος: «Υπέροχος τόπος η Μάνη με θαυμάσιους, θαρραλέους και σπουδαίους ανθρώπους...»(VIDEO)

Άνοιξε την «αγκαλιά» του σε όλους στην πρώτη του συνέντευξη ο νέος Μητροπολίτης Μάνης

Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 12:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χρυσόστομος: «Υπέροχος τόπος η Μάνη με θαυμάσιους, θαρραλέους και σπουδαίους ανθρώπους...»(VIDEO)

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε στον Γιώργο Δημακόγιαννη, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, αμέσως μετά τη χειροτονία του, το περασμένο Σάββατο (10/2) στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Με ενωτική διάθεση και επιθυμία αδελφικής προσέγγισης, ο νέος Μητροπολίτης τείνει χείρα αγάπης και φιλίας σε όλους τους Μανιάτες: «Η χάρη και η ευλογία του Παναγάθου Θεού να ευλογεί όλους τους Μανιάτες απανταχού της γης» ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο κ. Χρυσόστομος και πρόσθεσε: «Ανοίγω την πατρική μου αγκαλιά και έρχομαι για να διακονήσω. Έρχομαι από την Αθήνα, αλλά έχω μελετήσει για τη Μάνη. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία, όλη την ιστορία της. Και έχω μηνύματα από το εξωτερικό, αλλά και τους ευρισκομένους εν Αθήναις, όπου όλοι μου λένε για αυτόν τον υπέροχο τόπο και για τους θαυμάσιους, θαρραλέους και σπουδαίους ανθρώπους που τηρούν τις παραδόσεις της πατρίδας μας, της πίστεως μας και τις αξίες μας».

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Χρυσοστόμου στον Γ. Δημακόγιαννη


Video: maninews

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti