Αποκαλυπτική συνέντευξη του δημάρχου Ευρώτα Δήμου Βέρδου

«Πάνω από το πτώμα μου δημιουργία κέντρου μεταναστών στις Κροκεές»

Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 19:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποκαλυπτική συνέντευξη του δημάρχου Ευρώτα Δήμου Βέρδου

Για όλους και όλα μίλησε ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γνωστή δημοσιογράφο Μιμίκα Παρθύμου.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στα προβλήματα της καθημερινότητας στο Δήμο Ευρώτα, στο ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου κράτησης μεταναστών που θα στεγαστεί στο πρώην ΚΤΕΟ Κροκεών, αλλά και την εκστρατεία πολιτών για τη διάσωση του ποταμού Ευρώτα από την περιβαλλοντική μόλυνση. Επίσης, δίνει απαντήσεις για το έργο εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και για άλλα τεχνικά έργα που υλοποιούνται στο Δ. Ευρώτα, για τη διαχείριση απορριμμάτων, αλλά και τις συγχωνεύσεις σχολείων. Τέλος, δεν παραλείπει να αναφερθεί στο Καρναβάλι Κροκεών, αλλά και στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία στο Δ. Ευρώτα.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Δ. Βέρδου στη Μ. ΠαρθύμουΕνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα