Συνυαλία της Μελίνας Κανά στη Μαγούλα

Η Κοινωνία Μαγούλας βαδίζει για μία ακόμα φορά στον «δρόμο» του πολιτισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αγάπης, δίνοντας συνέχεια στις θερινές πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και δράσεις που, με μεγάλη επιτυχία, διοργανώνει από το 2015 έως σήμερα. Μοναδική εξαίρεση ήταν η περσινή χρονιά όταν η πανδημία του κορωνοϊού δεν επέτρεψε την οργάνωση ανοιχτών δρώμενων.

Η πρεμιέρα των φετινών εκδηλώσεων έγινε την Κυριακή 4/7 με τη συναυλία της καταξιωμένης ερμηνεύτριας Μελίνας Κανά στον προαύλειο χώρο του ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαγούλας. Μία από τις σπουδαιότερες φωνές της Ελλάδας, που έχει αφήσει το «αποτύπωμά» της στον χώρο του έντεχνου-λαϊκού τραγουδιού, άγγιξε το κοινό που βρέθηκε στη Μαγούλα σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που πλησίασε σε διάρκεια τις 2,5 ώρες. Με την ιδιαιτερότητα της χαρισματικής φωνής της, η Μ. Κανά απέδωσε εξαιρετικές ερμηνείες, παρουσιάζοντας επιλογές από την προσωπική της δισκογραφία κι αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, ενώ η βραδιά περιελάμβανε κι ένα μοναδικό αφιέρωμα στην αείμνηστη Βίκυ Μοσχολιού.

Στο πλευρό της Μελίνας Κανά ήταν ο νεαρός ερμηνευτής Χάρης Πανόπουλος που ξεδίπλωσε στο ακροατήριο πτυχές του ταλέντου του.

Το κοινό καλωσόρισε ο εφημέριος της ενορίας Μαγούλας π. Γεώργιος Φωτόπουλος ο οποίος, αφού ευχήθηκε να τελειώσει η υγειονομική  περιπέτεια που ταλανίζει την ανθρωπότητα, μεταξύ άλλων, προέβη σε μια περιεκτική αναφορά στην ιστορία της Μαγούλας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η τοπική ενορία Μαγούλας και το Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας Άγιος Νίκανδρος».

Δείτε το video

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti